dimecres, 25 de maig del 2022

Reivindiquen a les xarxes socials el sabotatge a les vies del TAV entre Barcelona i Figueres per "no acatar la rendició"

Acció per la Independència reivindica el sabotatge a les vies del TAV entre Barcelona i Figueres 

Diu que es tracta d'una actuació "no violenta" en protesta "contra Espanya" i contra el Govern de la Generalitat, "partits i entitats" 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 25/05/2022.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, des d'Acció per la Independència han reivindicat el sabotatge a les vies de l'AVE de diumenge entre Vilobí d'Onyar (la Selva, comtat de Girona) i Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú), que va provocar nombrosos retards als trens de la línia Barcelona - Figueres.  

Acció per la Independència assegura en una piulada a Twitter que va ser una acció "no violenta i coordinada" per protestar contra "Espanya, el govern català, els partits i entitats". "No acatem la rendició", afirmen en una publicació on hi ha imatges de l'acció a les vies amb pancartes i banderes independentistes. Segons l'agència, hi ha CDR's que han compartit el missatge a les xarxes socials a través de Telegram. 

L'acció, però, també s'adreça al Govern de la generalitat, als partits i les entitats. "Seguim en lluita" i "No acatem la rendició" són dos dels lemes que hi reivindiquen.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada