diumenge, 1 de maig del 2022

Mou-te en Bici inicia una recollida de firmes perquè es talli la carretera dels Àngels

Mou-te en Bici inicia una recollida de firmes perquè es talli la carretera dels Àngels 

Es vol tenir «més força» davant de les administracions 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 30/04/2022.- Llegim al Diari de Girona que a plataforma Mou-te en Bici, amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme, ha iniciat una recollida de firmes en paper i a la seva pàgina web per aconseguir que la carretera d'accés al santuari dels Àngels, des de la rotonda de Quart i Girona, quedi tallada al trànsit de vehicles a motor alguns diumenges de cada mes. En concret, de les vuit del matí a les dotze del migdia. L'entitat vol seguir negociant amb les administracions per tal de fer possible aquesta iniciativa i considera que una xifra elevada de signatures els hi donaria «més força» per aconseguir-ho. 

La campanya inclou estudiar i proposar la senyalització de la pujada dels Àngels per a ciclistes i d'altres esportistes, amb l'establiment de senyals a cada quilòmetre on s'informi del punt on es troba, l'altitud, els quilòmetres restants per a arribar al cim i l'elevació de la carretera, sens perjudici d'afegir-hi altres mesures que puguin ser beneficioses per als esportistes. 

El 30 d'octubre, un conductor begut i que va fugir, va atropellar mortalment la ciclista Tina Vilanova a l'inici de la pujada dels Àngels. Es va fer una concentració de suport a la família i per reclamar més seguretat a la carretera. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada