dilluns, 9 de maig del 2022

A la Sane li demanen tres anys de presó arran d'un tall a la AP-7 durant les protestes postsentència

VilaWeb
La Sane, a qui demanen tres anys de presó: "Em sento abandonada; vam ser-hi i no ha servit de res" 

A la jove li demanen tres anys de presó arran d'un tall a la AP-7 durant les protestes postsentència 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Celoni (Baix Montseny, Vallès Oriental) 09/05/2022.- Llegim a VilaWeb que la Sane té vint-i-dos anys, és monitora i estudia belles arts. Els darrers tres anys de la seva vida han estat trasbalsats per una causa judicial: la Fiscalia l'acusa de desordres públics i li demana tres anys de presó per haver cremat, suposadament, una barricada en el tall de la AP-7 a l'altura de Sant Celoni (Baix Montseny, Vallès Oriental) que es va fer el dia de la vaga general contra la sentència del procés, el 18 d'octubre de 2019. Era previst que el seu cas es resolgués aviat. De fet, tenia el judici la setmana passada. Però un error administratiu l'ha ajornat sine die, cosa que significa un augment de l'angoixa i la incertesa que fa temps que mira de gestionar. 

VilaWeb parla amb ella sobre el seu cas i sobre com ha viscut la situació. Diu que en aquests moments sent més ràbia que no pas pena i considera que al moviment independentista li falta mobilització i coordinació. Fins que la seva situació no es resolgui, té certa cautela a l'hora de militar o anar a manifestacions, però diu que al cau de què forma part continua lluitant perquè els més joves desenvolupin l'esperit crític. "No crec que el cau sigui no militar, és militar d'una altra manera", defensa. 

Si vols saber més: 

[https://www.vilaweb.cat/noticies/la-sane-a-qui-demanen-tres-anys-de-preso-em-sento-abandonada-vam-ser-hi-i-no-ha-servit-de-res/].

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada