dimecres, 20 d’abril del 2022

Un brot de covid-19 afecta vuit usuaris de subaguts de psiquiatria a Salt

La pandèmia segueix però els Governs imposen una falsa "normalitat sanitària" per justificar la dictadura del Treball Assalariat i el Regne de la Mercaderia  

Un brot de covid-19 afecta vuit usuaris de subaguts de psiquiatria a Salt

Tots els contagiats són asimptomàtics i s'han aïllat a una ala de la unitat 

La Regió Sanitària de Girona al llindar d'un miler de persones positives de covid-19 per setmana 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Salt (Gironès, comtat de Girona) 20/04/2022.- Llegim al Diari de Girona que un brot de coronavirus-19 ha afectat la unitat de subaguts de psiquiatria del Parc Hospitalari Martí i Julià, a Salt (Gironès, comtat de Girona), on s'han contagiat vuit usuaris. Segons ha pogut saber el Diari de Girona, totes les persones afectades són asimptomàtiques i s'han aïllat a una ala de la unitat. Com a conseqüència, totes les visites s'han anul·lat temporalment, segons estableixen els protocols. 

El primer cas s'hauria detectat a través de les proves diagnòstiques que l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS) fa cada setmana a tots els pacients que fa set dies que estan ingressats a qualsevol unitat d'hospitalització. I els pacients amb covid-19 queden aïllats. 

El procediment d'actuació enfront de casos d'infecció pel nou coronavirus-19 es va actualitzar a finals de març. 

La Regió Sanitària de Girona al llindar d'un miler de persones positives de covid-19 per setmana 

Després d'un lleuger repunt d'infeccions de covid-19 la setmana passada els casos positius han tornat a baixar al llindar de mil a la Regió Sanitària de Girona. El nombre d'ingressos hospitalaris arribava a 96, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat actualitzades ahir dimarts.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada