dijous, 16 de desembre del 2021

Quart dimecres consecutiu de protestes a la Jonquera pels Bombers professionals

Desenes de persones fa un mes que protesten

Cada dimecres protesta veïnal a causa de parc de bombers 

Quart dimecres consecutiu de protestes a la Jonquera pels Bombers professionals 

La convocatòria d'avui ha tornat a ser a les 19:30h a davant del parc 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL La Jonquera (Albera, Alt Empordà, vescomtat de Cabrera, comtat de Peralada) 16/12/2021.- Segons INFO.JONQUERA.CAT, ahir ha estat el quart dimecres consecutiu de protestes per demanar al Departament d'Interior de la Generalitat que aturi la reconversió del parc de Bombers de la Jonquera (Albera, Alt Empordà, vescomtat de Cabrera, comtat de Peralada).  

Com en les setmanes anteriors, la convocatòria d'aquest dimecres ha tornat a ser a les 19:30h, a l'esplanada que hi ha just a davant del mateix parc. Recordem que el motiu és protestar contra la decisió de la Generalitat de treure els Bombers professionals de la Jonquera i portar-n'hi de voluntaris a partir del proper mes de gener; és a dir, d'aquí a 14 dies. 

Els Ajuntaments de la Jonquera, Agullana, Campmany, Darnius, Maçanet de Cabrenys i la Vajol ja fa un mes que van elaborar un manifest i van posar en marxa una campanya de recollida de signatures. I diverses entitats, associacions i comerciants de la zona s'han adherit a la demanda, i es concentren cada dimecres al capvespre a davant del parc,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada