dimecres, 8 de desembre del 2021

El Pacma reclama justícia pel cas d’en Llamp, el cadell mort d'un tret de l’amo d’una finca de Palau-sator on hi ha un restaurant

El Pacma reclama justícia pel cas d'en Llamp, el cadell mort d'un tret de l'amo d'una finca de Palau-sator on hi ha un restaurant 

El partit animalista assegura que un treballador del restaurant és qui va denunciar els fets i ha acabat acomiadat de la feina 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palau-sator (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona) 08/12/2021.- Llegim al Diari de Girona que el Pacma reclama justícia en el cas d'en Llamp, el cas del cadell de gos mort d'un tret d'escopeta a Palau-sator. 

El partit animalista assegura que un treballador del restaurant Mooma que va presenciar els fets ha estat acomiadat, que és qui va denunciar què havia succeït als Mossos d'Esquadra. 

Els Mossos investiguen a un individu, propietari dels terrenys, per ser presumpte autor d'un delicte de maltractament animal. I se li va requisar l'escopeta, la guia i la llicència. 

La formació política animalista aporta alguns detalls més de com van succeir els fets. Entre la nova informació que difonen és hi ha que "el propietari del restaurant va anar a avisar el seu pare que hi havia un gos rondant. I el pare --propietari dels terrenys--, presumptament, va agafar la seva escopeta de caça, la qual tenia dins del mateix restaurant, i sense cap motiu ni buscar cap altra alternativa li va donar un tret a Llamp." 

Que el treballador va gravar la sang que hi havia el pàrquing i posteriorment va denunciar els fets, cosa que li va costar l'acomiadament laboral, informa el Pacma en un comunicat. 

Pel que fa a la família amb qui diu el partit animalista haver parlat, van saber que havien trobat el cadàver del seu gos a l'interior d'un contenidor d'escombraries pels Mossos i quan ja s'havia incinerat. 

Comunicat, en dubte 

Com ja va informar Diari de Girona, el Mooma va fer dos comunicats a Instagram explicant els fets, un d'ells de forma conjunta amb la família del gos Llamp. Tot i això, segons el Pacma: "la família de Llamp assegura que van ser redactats per l'altra banda, que es van signar sense la presència d'advocats i que ho van fer sota coacció, pressions i por de patir conseqüències negatives tant personals".  

Condemna dels fets 

Des del Pacma, condemnen els fets amb la "màxima duresa" i exigeixen "a les autoritats competents que s'arribi fins al final en aquest cas i es faci justícia davant de la mort violenta i injustificable d'un ésser innocent". 

Aquest cas, diuen, demostra "la urgència d'endurir penalment" els delictes de maltractament animal. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada