dissabte, 13 de novembre del 2021

La CUP Farners critica que es tallin els subministraments

La CUP Farners critica que es tallin els subministraments 

Ka portaveu del grup de la CUP critica que "l'Ajuntament vulnera els drets humans tallant llum i aigua a famílies vulnerables amb menors"  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Santa Coloma de Farners (les Guilleries, la Selva, comtat de Girona) 13/11/2021.- Llegim al diari El Punt Avui que representants de la CUP (a l'oposició al consistori de Santa Coloma de Farners, governat per ERC i Junts) van acompanyar ahir famílies que viuen als habitatges ocupats i que s'han quedat sense subministraments "a presentar instàncies i defensar els seus drets".  

En un comunicat, Sylvia Barragán, portaveu del grup de la CUP, critica que "l'Ajuntament vulnera els drets humans tallant llum i aigua a famílies vulnerables amb menors". Hi afegeix que la majoria de famílies afectades demanen pagar un lloguer social i els subministraments bàsics però no tenen alternativa perquè el mercat immobiliari les veta directament. "Si alguna de les persones que habita l'immoble ha comès presumptament fets delictius greus, que se la jutgi com pertoca. Però aquestes accions deshumanitzadores de l'Ajuntament i policies són inacceptables", diu Barragán. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada