dimarts, 2 de novembre del 2021

Gerard Pasamontes, l’arrestat per matar la seva mare, segons els Mossos fa ostentació de simbologia nazi

Gerard Pasamontes, l'arrestat per matar la seva mare, segons els Mossos fa ostentació de simbologia nazi  

El neonazi, de 19 anys, tenia antecedents precisament per maltractaments a la seva mare, i els serveis socials de Ripoll feien un seguiment de la situació de la família 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Ripoll (Ripollès, comtat d'Osona) 02/11/2021.- Llegim al diari El Punt Avui que Gerard Pasamontes, arrestat per l'assassinat de la seva mare, es mostra favorable de la ideologia nazi, i els Mossos d'Esquadra han trobar objectes d'aquesta simbologia a casa seva.  

El neonazi, de 19 anys, tenia antecedents precisament per maltractaments a la seva mare, i els serveis socials de Ripoll (Ripollès, comtat d'Osona) feien un seguiment de la situació de la família, segons va exposar a la televisió l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell.  

Gerard Pasamontes vivia amb la seva mare però té un germà més gran que està ingressat en un centre per incapacitat. 

L'Ajuntament de Ripoll va decretar dol oficial, i ahir va convocar una concentració silenciosa davant del consistori per rebutjar el crim que va aplegar unes 200 persones. 

La Generalitat va anunciar ahir que havia activat el protocol per a casos de feminicidi i que vol estudiar quines són les circumstàncies que han desencadenat l'assassinat d'una mare a mans del seu fill. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada