dimarts, 2 de novembre del 2021

Aboquen il·legalment material d'una oficina de Lloret de Mar en un descampat d'Esplugues de Llobregat

Aboquen il·legalment material d'una oficina de Lloret de Mar en un descampat d'Esplugues de Llobregat 

Els Mossos han denunciat l'empresa d'Hospitalet de Llobregat encarregada de l'abocament 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Lloret de Mar (la Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 02/11/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, els Mossos d'Esquadra han denunciat una empresa de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) dedicada a la neteja i manteniment de locals per haver abocat residus en un descampat d'Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat). Els responsables de la companyia estan acusats de llençar material d'oficina i fotogràfic, així com tòners d'impressores en un espai d'uns 50 m2. 

Els fets es remunten 3 d'octubre, quan els agents de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) van ser alertats d'un abocament al barri de Finestrelles d'Esplugues de Llobregat. Amb la informació facilitada per testimonis i la inspecció del material, on constaven adreces d'empreses, la policia va identificar els presumptes autors de l'abocament: una companyia de l'Hospitalet que estava buidant un local de Lloret de Mar (la Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona). 

Els tòners es van trencar i van escampar un polsim de tinta per tot l'espai 

Els Mossos d'Esquadra van constatar que l'empresa d'on provenia el material es dedicava a la venda de material fotogràfic i d'impressores, i havia tancat feia anys. La companyia de l'Hospitalet de Llobregat dedicada a la neteja i manteniment de locals s'estava encarregant de retirar el material de les instal·lacions. Quan van llençar els residus al descampat d'Esplugues de Llobregat, els tòners es van trencar i van escampar un polsim de tinta per tot l'espai. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada