dimarts, 5 d’octubre del 2021

Nou cop d'efecte, ara a Sardenya el 4 d'octubre


Nou cop d'efecte, ara a Itàlia!
Nova victòria judicial a favor dels exiliats

El president Puigdemont, lliure després de l'audiència a Sàsser

Aquest matí, el president Puigdemont, ha declarat al Tribunal d'Apel·lació de Sàsser i ha quedat lliure. Així doncs, l'exili suma una nova victòria judicial, aquesta vegada obrint un front amb la justícia italiana que desacredita la justícia espanyola.
Hores després, el president i el seu equip jurídic, amb Gonzalo Boye i Agostinangelo Marras al capdavant, han comparegut en una roda de premsa que podeu recuperar íntegrament aquí:
L'advocat Gonzalo Boye ha evidenciat que la victòria d'aquest dilluns "és molt important" i que "cal tenir clar que la resolució d'avui és el que s'espera d'una resolució de la Unió Europea: que sigui taxativa, breu i tècnica." Al seu torn, el president Puigdemont s'ha mostrat contundent: "quatre anys després ens hem guanyat el dret a poder dir-ho amb tota claredat: Espanya, prou! El camí no dona cap resultat positiu.

Una vegada més, l'obsessió de la justícia espanyola en perseguir venjativament els polítics catalans per les seves idees ha quedat frustrat pel dret europeu. Sense la persistència i l'estratègia judicial, política i diplomàtica des de l'exili, no seria possible. I, en bona part, també és gràcies a vosaltres, tots els ciutadans registrats del Consell, que feu possible que aquesta estratègia sigui forta i estable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada