divendres, 1 d’octubre del 2021

Els CDR fan diverses accions arreu del Principat de Catalunya per commemorar l’1-O

'Ni oblit ni perdó' per l'1-O 

Els CDR fan diverses accions arreu del Principat de Catalunya per commemorar l'1-O 

'Aquí vam votar. Aquí vam guanyar', principal lema de l'encartellada feta a diferents punts de votació del referèndum de l'1-O arreu del país 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Banyoles (Pla de l'Estany, comtat de besalú) 01/10/2021.- Mentre al Col·legi Públic Joan Bruguera de Girona avui ha aparegut sobre el cartell indicatiu un adhesiu que diu: 'Aquí vam votar. Aquí vam guanyar' en el marc de la campanya a diferents punts de votació del referèndum de l'1-O arreu del país, llegim al diari El Punt Avui que els CDR han commemorat els quatre anys del referèndum de l'1-O amb diverses accions arreu del Principat de Catalunya.  

Segons aquest diari des d'encartellar diferents punts de votació de l'1-O arreu del Principat de Catalunya amb pancartes i cartells amb diferents lemes fins a fer pintades reivindicatives i vídeos penjats a les xarxes. 'Aquí vam votar. Aquí vam guanyar', '1-Oct vam guanyar' o 'Fins a la victòria sempre' són alguns dels lemes que es poden veure a les xarxes penjades pels CDR .  

També durant la nit s'ha penjat cartells a ponts de carreteres i autopistes i també alguna barricada incendiada, segons es pot veure en el perfil de CDR Pla de l'Estany. 

Segons CDR Acció Directa "almenys dos actes reivindicatius s'han succeït aquesta matinada a les vies fèrries de Catalunya (R3 entre Vic i Barcelona)". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada