dimecres, 20 d’octubre del 2021

El Govern de la Generalitat sembla que vol aturar els projectes de renovables que no tinguin suport del territori

El Govern de la Generalitat sembla que vol aturar els projectes de renovables que no tinguin suport del territori, mentre el parc eòlic de la badia de Roses és cosa de l'Estat 

Jordi Ponjoan, vicepresident de la plataforma Stop al Macro parc eòlic marí de la Costa Brava Nord, creu que és una "decisió intel·ligent" per part de la Generalitat. Assegura que cal estar atent a la voluntat de la gent, i que aquesta és "la clau de la transició energètica"         

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Roses (Serra de Rodes, Alt Empordà, comtat de Peralada) 20/10/2021.- Segons Ràdio Capital de l'Empordà, el Govern de la Generalitat Catalunya sembla que aturarà els projectes d'energies renovables que no tinguin suport de la gent del territori. Així ho explicava ahir el diari La Vanguardia a partir de la informació extreta d'un esborrany que modificaria el decret d'implantació d'aquests projectes.  

En aquest context, Ràdio Capital es  pregunta si això pot afectar, o no, el macro parc eòlic marí Tramuntana. Segons la plataforma Stop al Macro parc eòlic marí de la Costa Brava Nord, sí. El seu vicepresident, Jordi Ponjoan, explicava ahir a Ràdio Capital que s'espera que una quarantena d'Ajuntaments del Baix i l'Alt Empordà s'oposin al projecte eòlic Tramuntana. A més, ja s'han recollit més de 20.000 signatures en contra. És per això que Ponjoan ho ha qualificat com una "decisió intel·ligent" per part del Govern de la Generalitat. Assegura que cal estar atent a la voluntat de la gent, i que aquesta és "la clau de la transició energètica". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada