dilluns, 25 d’octubre del 2021

Denuncien davant d'Inspecció de Treball l'accident laboral de Sant Aniol de Finestres en què ha mort un treballador

Denuncien davant d'Inspecció de Treball l'accident laboral de Sant Aniol de Finestres en què ha mort un treballador 

CCOO vol fer seguiment de les actuacions i demana que finalitzi el degoteig de morts a la feina 

Mor un home atrapat entre els ferros d'una màquina en una fàbrica de Sant Aniol de Finestres 

La víctima, de 51 anys, és veí de Sant Feliu de Pallerols 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Aniol de Finestres (la Garrotxa, comtat de Besalú) 25/10/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, CCOO ha presentat una denúncia davant d'Inspecció de Treball pel cas de l'accident laboral de Sant Aniol de Finestres (la Garrotxa, comtat de Besalú) en què ha mort un treballador. Des del sindical diuen que volen fer un seguiment de les actuacions d'inspecció i que veuen "ineludible" la organització de les plantilles per fer "imprescindibles" els plans de prevenció de riscos laborals. "I que finalitzi el degoteig de morts a la feina", remarquen en un fil a Twitter. "La necessitat de delegats de prevenció i el constant diàleg entre l'empresa i treballadors en temes de seguretat és el necessari camí per reduir la sinistralitat en el món laboral", insisteixen. 

L'accident mortal en la feina ha tingut lloc aquest matinada quan la víctima ha quedat atrapada entre els ferros d'una màquina. Ha passat cap a dos quarts d'una quan l'home estava operant amb una transportadora de palets. La víctima tenia 51 anys i era veí de Sant Feliu de Pallerols (la Garrotxa, comtat de Besalú). 

Mor un treballador, de 51 anys, atrapat entre els ferros d'una màquina en una fàbrica de Sant Aniol de Finestres 

Un home ha mort la matinada d'aquest dilluns a causa d'un accident laboral després de quedar atrapat entre els ferros d'una màquina a Sant Aniol de Finestres. Els fets han tingut lloc a dos quarts d'una de la nit, quan l'home treballava amb una transportadora de palets i ha quedat atrapat. L'empresa ha avisat els cossos d'emergència. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d'Investigació dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers i tres més del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La víctima tenia 51 anys i era veí de Sant Feliu de Pallerols. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada