dimarts, 19 d’octubre de 2021

Actes de celebració a Perpinyà dels 40è aniversari de l'Associació Arrels


Actes de celebració a Perpinyà dels 40è aniversari de l'Associació ArrelsActes de celebració a Perpinyà dels 40è aniversari de l'Associació Arrels 

Es va crear en 1981 amb l'objectiu de promoure i defensar la cultura de la Catalunya Nord 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Perpinyà (Pla del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló) 19/10/2021.- Llegim a Llibertat.Cat que el diumenge 7 de novembre, a les 11:00h, al Palau dels Reis de Mallorca de Perpinyà (Pla del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló) es presentarà en un acte institucional el llibre aniversari Arrels, 40 anys a Catalunya Nord, recordant tota l'actualitat de més transcendència d'aquest territori, així com una exposició que recorrerà més endavant tots els Països Catalans.  

El dissabte 13 de novembre, la festa popular de l'aniversari tindrà lloc, tarda i vespre, a l'Espai Pyrénéon de Perpinyà. 

L'any 1981 es creà l'Associació Arrels a Perpinyà, amb l'objectiu de promoure i defensar la cultura de la Catalunya Nord. Van nàixer, així, l'Escola Arrels i Ràdio Arrels, per garantir l'existència d'una escola immersiva i d'un mitjà de comunicació en català a la Catalunya Nord.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada