dissabte, 25 de setembre del 2021

Tossudament alçats per repintar els murals independentistes a la carretera de Cadaqués

Tossudament alçats per repintar els murals a Cadaqués











Tossudament alçats per repintar els murals independentistes a la carretera de Cadaqués 

Mos volen enterrar però no saben que som llavor 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Cadaqués (Serra de Rodes/Cap de Creu, Alt Empordà, comtat de Peralada) 24/09/2021.- Llegim a Llibertat.Cat que fins a cinc vegades s'han hagut de repintar el mural independentista d'un dels revolts de la carretera que baixa al nucli urbà de Cadaqués (Serra de Rodes/Cap de Creu, Alt Empordà, comtat de Peralada), informa Ara.cat en la seva edició de les comarques nord-orientals, ja que el mural esmentat ha sigut objecte d'atacs unionistes continus. 

El 3 de juliol va ser la penúltima repintada, que no va aguantar fins a acabar l'estiu. A través d'extintors manipulatsper llançar pintura a gran escala, el van tapar de blanc durant la nit. Fa pocs dies es va tornar a refer, a càrrec d'una desena de voluntaris de diversos indrets dels Països Catalans. 

Un professor d'història de Catalunya Nord anunciava la repintada amb aquest text: "A Cadaqués som resilients i tossudament alçats".  

A banda de la crida a la independència i a la unitat dels Països Catalans, al mural s'hi pot llegir aquesta frase, amb el parlar cadaquesenc: Mos volen enterrar però no saben que som llavor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada