dimarts, 7 de setembre del 2021

Jornada de neteja del Ridaura el diumenge 12 de setembre

Jornada de neteja del Ridaura el diumenge 12 de setembre 

Convocatòria de SOS Costa Brava, a les 11 del matí, a la desembocadura del Ridaura per netejar la platja i la pineda del Port d'Aro 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Castell-Platja d'Aro (Vall d'Aro, Baix Empordà, comtat de Girona) 07/09/2021.- Amb el títol Vine a la jornada de neteja del Ridaura! l'entitat SOS Costa Brava fa aquesta crida: "Us esperem a tots i totes aquest diumenge 12 de setembre a les 11 del matí a la desembocadura del Ridaura per netejar la platja i la pineda del Port d'Aro. 

Aquesta jornada de neteja vol mostrar que l'abandonament de residus en entorns naturals s'ha convertit en una catàstrofe ambiental de dimensions aclaparadores que afecta, no només a la flora i fauna, sinó també a l'ésser humà. 

També volem fer evident el risc de desaparició de la Pineda de Port d'Aro per l'ampliació de la marina i la construcció de 400 habitatges. 

Durant la jornada presentarem la nova Plataforma Amics Internacionals de la Costa Brava, un grup de persones de diferents nacionalitats que s'estimen la Costa Brava i que volen lluitar per la seva preservació. 

No cal inscripció prèvia. Tan sols cal dur roba i calçat còmodes, aigua, elements de protecció solar i guants per a la recollida de deixalles." 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada