dilluns, 9 d’agost del 2021

L'Hospital de Figueres té 28 persones ingressades per covid-19

L'Hospital de Figueres té 28 persones ingressades per covid-19 

Son cinc menys que les registrades com a pacients fa una setmana i hi ha 11 de les professionals com positives 

Festa Major a l'Escala amb restriccions a causa de la pandèmia de  covid-19 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 09/08/2021.- Segons EMPORDA.INFO, els centres de la Fundació Salut Empordà tenen, aquest dilluns, 28 persones com a pacients ingressades per covid-19, cinc menys que els ingressos registrats en el balanç de la setmana passada. 

Pel que al que fa a la gent professional sanitària que són casos positius de covid-19, han pujat fins a 11. 

Festa Major a l'Escala amb restriccions a causa de la pandèmia de  covid-19  

Tal i com va succeir l'any passat, segons informa EMPORDA.INFO, algunes activitats que eren clàssics de la Festa Major de l'Escala (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries), com el festival nàutic, la cursa d'objectes flotants no identificats, les barrakes o els focs d'artifici, s'ha decidit que no es faran aquest any per tal d'evitar aglomeracions que no es puguin controlar. En canvi, es preveu recuperar les atraccions de fira, això sí, amb les restriccions que marqui el Procicat en el moment de la celebració de la Festa Major. 

"Malgrat que encara no hem tornat a poder fer una vida ben normalitzada, el treball conjunt de tots els responsables de la Festa Major, començant per la Comissió de Festes i seguint per les entitats col·laboradores i amb la participació dels regidors i tècnics de l'Ajuntament, ha permès preparar una àmplia programació d'actes destinats a tots els escalencs i totes les escalenques; des dels més petits fins els més grans, i sense oblidar els joves... i tot organitzat seguint les mesures de prevenció sanitària que calen en aquests moments, amb la majoria d'activitats a l'aire lliure i amb els aforaments limitats, de manera que es poden respectar les distàncies i gaudir tranquil·lament dels concerts i espectacles", destaca l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga. 

En la mateixa línia, el president de la Comissió de Festa de l'Escala, Jordi Roura, remarcava que "totes les activitats es faran per poder-ne gaudir amb les màximes precaucions". 

Diverses activitats, com la tirolina, la cursa d'obstacles o el Laser show, entre d'altres, es faran amb sistema de torns. A l'hora d'inscriure's cal reservar un torn i la no puntualitat suposarà la pèrdua de la reserva i l'accés a l'activitat.  

Totes les entrades són gratuïtes i s'han de reservar a través del web inscripcions.lescala.cat, a excepció dels espectacles de Joan Pera i el Mag Lari, que són de pagament i s'han de reservar a través de [www.entrapolis.com]. 

El cartell d'aquest any ha estat dissenyat per Roser Bona. 

Índex avui a l'Escala de risc de rebrot de covid-19: 481.97 (Molt alt) Casos diagnosticats amb PCR i test d'antígens els últims 7 dies: 15 Casos diagnosticats amb PCR i test d'antígens els últims 14 dies: 31  

Incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants: 241.8 Taxa de reproducció de l'epidèmia ponderada setmanalment (rho7): 1.99 (l'epidèmia creix si és superior a 1).  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada