dimecres, 4 d’agost del 2021

La plataforma Stop al macroparc eòlic marí de la Costa Brava Nord decebuda de la visita al Parlament de Catalunya

La plataforma Stop al macroparc eòlic marí de la Costa Brava Nord decebuda de la visita al Parlament  

La plataforma surt decebuda de la reunió amb la Comissió d'Acció Climàtica del Parlament de Catalunya. Entén que la majoria de partits estan més per les grans companyies elèctriques que en trobar el consens amb el territori 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Roses/Cadaqués (Serra de Rodes, Alt Empordà, comtat de Peralada) 04/08/2021.- Segons Canal 10 Empordà, la plataforma contrària a la construcció del macroparc eòlic marí davant la badia de Roses continua contactant amb les formacions polítiques per fer-los arribar la preocupació de l'impacte negatiu que suposaria pel territori, tant a la biodiversitat com el el paisatge o l'economia.  

La darrera reunió ha estat al Parlament de Catalunya amb la Comissió d'Acció Climàtica, entregant als grups parlamentaris que en formen part documentació dels processos oberts en relació al projecte o consideracions a la documentació que els promotors han presentat al Govern espanyol.  

La resposta inicial, de Junts per Catalunya, Esquerra Republicana de Catalunya, la CUP-G i En Comú Podem no ha estat l'esperada. Durant la reunió també es va donar a conèixer la proposta en la que s'està treballant des de fa temps a l'Alt Empordà, Empòrium 21, per fer front als reptes del canvi climàtic i que, en breu, es presentarà públicament. Des de la plataforma opositora es té clar que el territori no vol el macroparc Tramuntana. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada