dimecres, 28 de juliol del 2021

Ressò de la pandèmia de covid-19 al Portalblau de l’Escala amb el trasllada al 2022 l’actuació de Dafné Kritharas

Ressò de la pandèmia de covid-19 al Portalblau de l'Escala amb el trasllada al 2022 l'actuació de Dafné Kritharas 

Les restriccions de mobilitat a causa del covid-19 han obligat la cantant francesa a posposar el seu concert a l'Escala 

Viladamat adapta els actes de la Festa Major al context actual de pandèmia de covid-19 

Tempo ajorna a Girona els concerts de la Copa per la situació de la pandèmia de covid-19 

Festes del Tura sense barraques i amb tres escenaris: Olot vol la festa major adaptada a les normes del Procicat 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL l'Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 28/07/2021.- Llegim al Diari de Girona que des de l'organització del festival Portalblau de l'Escala (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) s'ha ajornat el concert que la cantant francesa, d'origen grec, Dafné Kritharas havia d'oferir el dimarts 3 d'agost per problemes logístics davant les dificultats de mobilitat en el context actual de pandèmia de covid-19. Segons ha informat el festival, la seva actuació es programarà en l'edició del 2022 i les entrades adquirides seran vàlides per a aquesta nova data, encara que també es podrà reclamar la devolució. 

Viladamat adapta els actes al context actual de pandèmia de covid-19  

Llegim al setmanari Hora Nova que la Festa Major de Viladamat (Baix Ter/Terraprim, Alt Empordà, comtat d'Empúries) adapta els actes al context actual de pandèmia de covid-19. 

Tempo ajorna els concerts de la Copa 

Llegim al diari El Punt Avui que el 13è Festival Tempo de Girona, que des del 15 de juliol i fins aquest dissabte dia 31 està celebrant el Tempo Village al passeig Arqueològic, ajornarà fins al 2022 la segona part del festival, que havia de tenir lloc el 6 i el 7 d'agost amb els concerts de Dorian, M Clan i Sofía Ellar a la Copa.  

El Festival, de comú acord amb els artistes, ha pres la decisió de posposar aquestes actuacions del Tempo Copa per la situació sanitària actual i per les mesures per a la contenció de la pandèmia de covid-19.  

L'organització treballa per celebrar aquests concerts a la Devesa els dies 1 i 2 de juliol del 2022, esperant que es recuperi la normalitat sanitària.  

La intenció era acollir 2.000 espectadors i allargar els concerts amb sessions de discjòqueis fins a la matinada, però el toc de queda imposat a la ciutat de Girona i l'augment de casos positius de covid-19 les últimes setmanes han empès els organitzadors a buscar una alternativa. 

Festes del Tura sense barraques i amb tres escenaris 

Segons publica el diari El Punt Avui Olot recuperarà el setembre les Festes del Tura (del 4 al 8 de setembre) amb una edició adaptada a les mesures dictades pel Procicat per fer front a la pandèmia de covid-19 i que es materialitzarà eliminant la zona de barraques i amb actes amb control d'assistència (aforament) a tres espais de la ciutat. A la plaça Major es concentraran les activitats de cultura popular (la faràndula), a la plaça de braus hi haurà l'oferta de concerts que es complementarà amb el parc Nou. Per evitar aglomeracions, s'hauran de limitar els aforaments, hi haurà control d'accés i el públic haurà d'estar assegut tal com marca el Procicat. 

A cada espai hi haurà dos o tres concerts diaris que s'acabaran, com a molt tard, a dos quarts d'una. Per poder-hi accedir caldrà disposar d'una entrada gratuïta que es podrà obtenir a partir de finals d'agost. La cantant Suu, Marc Parrot, el Pony Pisador, el Pot Petit, Xiula i la Principal de la Bisbal són algunes de les propostes musicals programades d'aquestes Festes del Tura, 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada