dimecres, 21 de juliol de 2021

L’Ajuntament de Fornells de la Selva posposa cinc actes de la Festa Major per adaptar-se a les restriccions a causa del covid-19

L'Ajuntament de Fornells de la Selva posposa cinc actes de la Festa Major per adaptar-se a les restriccions a causa del covid-19 

La celebració es farà aquest cap de setmana a mig gas i els actes ajornats s'intentaran recuperar a principis d'octubre 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Fornells de la Selva (Gironès, comtat de Girona) 21/07/2021.- Llegim al Diari de Girona que Fornells de la Selva (Gironès, comtat de Girona) celebra aquest cap de setmana la Festa Major del municipi, però ho fa a mig gas. I és que l'aplicació de les noves mesures per frenar els contagis de covid-19, que inclouen, entre d'altres, la limitació horària de totes les activitats fins a dos quarts d'una de la nit i obliguen l'assistència a romandre asseguda, han obligat els organitzadors a suspendre cinc dels actes previstos al programa. 

Divendres es cancel·la el sopar a la fresca amb el pregó i el concert de versions i música, a càrrec de La Montecarlo.  

Dissabte, no es farà el concert jove, on actuaven els grups Sense Sal i Dr. Prats i, diumenge, no hi haurà ni les sardanes, a càrrec dels Rossinyolets, ni el concert previst pel fi de festa del grup La Selvatana. 

Per salvar aquests actes que ara no es podran fer, s'ha decidit ajornar-los. «Entenem que la cultura s'ha d'ajudar i estem mirant dates», va explicar l'alcaldessa de Fornells de la Selva, Sònia Gràcia. De moment, han fixat la vista als voltants de l'1 d'octubre, per fer coincidir la segona part de la festa amb la festivitat de Sant Jaume, patró de la parròquia local. 

Un altre dels impediments que també ha patit la Festa Major de Fornells de la Selva és la impossibilitat de posar barra de bar. Un element que genera la majoria d'ingressos anuals a les entitats organitzadores (l'Agrupació Cultural i el JAC), que després utilitzen per costejar diferents actes al llarg de l'any. Una decisió que el Consistori troba «incongruent» per la similitud amb els bars. Amb el canvi de dates, esperen poder-la recuperar. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada