dijous, 8 de juliol del 2021

Finalment, no hi ha vaga de recollida de deixalles al Pla de l’Estany

Finalment, no hi ha vaga de recollida de deixalles al Pla de l'Estany 

No hi vaga al Ripollès ni al Pla de l'Estany  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Banyoles (Pla de l'Estany, comtat de Besalú) 08/07/2021.- Llegim al diari El Punt Avui que els treballadors de l'UTE Anfruns Garriga - Urbaser, empresa concessionària de la recollida d'escombraries al Pla de l'Estany, van desconvocar ahir la vaga que havia de començar aquesta matinada, després que l'assemblea donés el vistiplau a l'acord al qual les dues parts i el Consell Comarcal (ens responsable del servei) havien arribat prèviament.  

El tracte consistia a desconvocar la mobilització si el ple del Consell Comarcal del Pla de l'Estany aprovava de seguida la posada a licitació de la nova concessió, un fet que es va fer ahir al vespre.  

En el nou plec de condicions es preveuen unes quantitats mínimes salarials que suposaran una millora per als empleats.  

El concurs, que s'encara a aplicar el sistema de recollida porta a porta a la major part de la comarca, té un preu de sortida de 2,1 milions d'euros. Si bé aquest tràmit s'ha fet de manera conjunta, la contractació la faran per separat Banyoles, d'una banda, i els deu municipis restants, de l'altra. Si es compleixen les previsions, a la tardor s'obriran les pliques. 

Pel que fa a la vaga anunciada pels treballadors de Vigfa - Urbaser, UTE concessionària de la recollida d'escombraries del Ripollès, es va desconvocar perquè sembla que les converses van pel bon camí, segons va informar ahir CCOO. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada