dissabte, 17 de juliol del 2021

Els Ajuntament de Castelló d’Empúries i Llançà suspenen algunes de les activitats de la Festa del Carme a causa del covid-19

Els Ajuntament de Castelló d'Empúries i Llançà suspenen algunes de les activitats de la Festa del Carme a causa del covid-19 

A Castelló d'Empúries, entre altres activitats, suspenen el concert de la Cobla Rossinyolets 

A Llançà, l'Ajuntament ha decidit suspendre totes les activitats de la Festa del Carme, excepte la missa al matí 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Castelló d'Empúries (Alt Empordà, comtat de Peralada) 17/07/2021.- Segons EMPORDA.INFO, en compliment de l'actual normativa establerta pel Procicat i les noves restriccions per prevenir els contagis de covid-19, Ajuntaments com el de Castelló d'Empúries (Alt Empordà, comtat de Peralada) i Llançà (Mar d'Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada) han decidit suspendre algunes de les activitats que tenien programades entorn la Festa del Carme que començaven aquest divendres. 

A Castelló d'Empúries, per evitar aglomeracions han decidit cancel·lar la benedicció de la imatge de la marededéu del Carme després de la processó. Suspenen també el concert de la Cobla Rossinyolets als peus de la capella del Carme; i la missa Rociera, organitzada per Los Amigos d'Empuriabrava. 

A Llançà, l'Ajuntament ha decidit suspendre totes les activitats de la Festa del Carme, excepte la missa en honor a la mare de déu del Carme que es feia aquest divendres 16 de juliol a les 11 del matí. 

L'índex de risc de contagi de covid-19 al municipi de Castelló d'Empúries avui correspon a 644 punts. Casos diagnosticats amb PCR i test d'antígens els últims 7 dies: 28. Casos diagnosticats amb PCR i test d'antígens els últims 14 dies: 38. Incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants: 339.26. Taxa de reproducció de l'epidèmia ponderada setmanalment (rho7): 1.9 (l'epidèmia creix si és superior a 1). 

L'índex de risc de contagi de covid-19 al municipi de Llançà avui correspon a 345 punts. Casos diagnosticats amb PCR i test d'antígens els últims 7 dies: 8. Casos diagnosticats amb PCR i test d'antígens els últims 14 dies: 10. Incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants: 206.78. Taxa de reproducció de l'epidèmia ponderada setmanalment (rho7): 1.67 (l'epidèmia creix si és superior a 1). 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada