dimarts, 15 de juny de 2021

Felipe VI torna a Catalunya amb protestes

Felipe VI torna a Catalunya amb protestes  

L'ANC ha convocat una concentració demà a les 19.00 a la plaça del Mar. Coincidirà amb el sopar inaugural de la reunió anual del Cercle d'Economia, en què participarà el monarca 

Quant a les protestes d'avui, a tall d'exemple, les assemblees de l'ANC de Barcelona han cremat fotografies a la plaça de Sant Jaume; la de Girona a la plaça del Vi; la de Reus a la plaça del Mercadal; i la d'Igualada a la plaça d'Espanya 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 15/06/2021.- Llegim a VilaWeb que el rei espanyol, Felipe VI, anirà demà a Barcelona a participar en el sopar inaugural de la reunió anual del Cercle d'Economia que es farà a l'Hotel W. Com a protesta, avui a les 20:00h les assemblees territorials de l'ANC han convocat cremades de fotografies del monarca a nombroses places del país. La pàgina web Encartellem.cat ha preparat dissenys gràfics que es poden imprimir per a fer la cremada.  

Demà, coincidint amb el sopar inaugural de la reunió anual del Cercle d'Economia amb la participació de Felipe VI, que es farà a les 20:00h, el secretariat nacional de l'ANC ha convocat una concentració a les 19:00h a la plaça del Mar, a tocar de l'Hotel W. 

Quant a les protestes d'avui, a tall d'exemple, les assemblees de Barcelona han convocat la cremada de fotografies a la plaça de Sant Jaume; la de Girona a la plaça del Vi; la de Reus a la plaça del Mercadal; i la d'Igualada a la plaça d'Espanya. 

VI ha previst una agenda força activa a Catalunya durant aquestes setmanes vinents. El 27 i 28 de juny tornarà a Barcelona per la inauguració del Mobile World Congress i encara vindrà una altra vegada el primer de juliol, per la cerimònia de lliurament dels premis Fundació Princesa de Girona. 

Desenes de persones han cremat fotografies del rei espanyol, Felipe VI, que anirà demà a Barcelona a participar en el sopar inaugural de la reunió anual del Cercle d'Economia que es farà a l'Hotel W. Com a protesta, avui a les 20.00h les assemblees territorials de l'ANC havien convocat cremades d'imatges del monarca arreu del territori, amb dissenys gràfics per imprimir a casa fets per la pàgina web Encartellem.cat.  

A banda de la cremada de fotografies a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, n'hi havia de convocades a la plaça del Vi de Girona, a la plaça del Mercadal de Reus i a la d'Espanya d'Igualada. 

L'ANC ha dit que aquesta visita és "una nova provocació" de l'Estat espanyol i que expressen un rebuig enèrgic a la monarquia espanyola. "Amb aquesta mobilització els fem saber que no els volem aquí", diu l'organització. 

Demà, amb motiu del sopar inaugural de la reunió anual del Cercle d'Economia al qual assistirà Felipe VI, el secretariat nacional de l'ANC ha convocat una concentració a la plaça del Mar, a tocar de l'Hotel W. Serà a les 19:00h, una hora abans del sopar. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada