dimecres, 23 de juny del 2021

Dolors Bassa surt de la presó del Puig de les Basses i es rebuda per més d'un centenar de persones



Dolors Bassa surt de la presó del Puig de les Basses després de la concessió dels indults 

Més d'un centenar de persones l'han rebut a l'exterior del centre penitenciari 

Bassa, després de sortir de la presó: "Els nostres ideals són els mateixos" 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 23/06/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, Dolors Bassa ha sortit del centre penitenciari del Puig de les Basses (Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) a les 12:17 hores. Ho ha fet tres anys i quatre mesos després d'ingressar a les presons i després de l'indult que ahir va concedir el Consell de Ministres del Govern espanyol a les dues preses polítiques i als set presos polítics independentistes. 

A l'exterior de la presó, l'esperaven més d'un centenar de persones amb rams, pancartes i fotografies. 

També hi han acudit les consellers de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, Acció Climàtica, Teresa Jordà i la de Justícia, Lourdes Ciuró, que l'han acompanyat a la sortida juntament amb la seva germana, Montse Bassa, i un fill. 

Bassa, després de sortir de la presó: "Els nostres ideals són els mateixos" 

Llegim a VilaWeb que la consellera Dolors Bassa ha dit que si bé els indults "obren moltes portes", encara hi ha moltes persones encausades i que, a més, continua vigent contra ells la repressió del Tribunal de Comptes.  

En la seva sortida de la presó del Puig de les Basses també ha dedicat paraules d'agraïment a tothom que ha manifestat sempre la seva solidaritat als presos polítics. "Som on som perquè tot està per fer i tot és possible", ha dit. 

Bassa ha dit que avui amb la sortida de la presó "tanquem una etapa", però que encara cal fer "molts més passos endavant per aconseguir allò que sempre hem desitjat". "Els nostres ideals són els mateixos: els drets, les llibertats i l'autodeterminació del nostre poble". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada