dimarts, 15 de juny del 2021

Alerta a la Jonquera per un vessament de gasoil al polígon Vilella

Alerta a la Jonquera per un vessament de gasoil al polígon Vilella 

Efectius dels Bombers, policia i emergències treballen en el lloc dels fets 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL La Jonquera (Albera, Alt Empordà, vescomtat de Rocabertí, comtat de Peralada). 15/06/2021.- Segons Emporda.info, la vila de la Jonquera (Albera, Alt Empordà, vescomtat de Rocabertí, comtat de Peralada) s'ha vist afectada, aquest dimarts a la tarda, per un vessament accidental de gasoil a la via pública.  

Els fets han ocorregut, segons informa l'Ajuntament, a l'estació de servei del carrer Salines, a la zona del polígon Vilella. efectius dels Bombers, Protecció Civil, emergències i diversos cossos policials treballen en el lloc dels fets per a evitar que el succés vagi a més en un dia molt complicat a causa de les altes temperatures. La Generalitat ha activat el Pla Transcat.  

Fonts de la Policia Local han explicat que el sinistre s'ha produït quan un camió cisterna, que transportava 33.000 litres de combustible, ha topat amb una biga de ferro i s'ha generat el vessament d'uns 6.000 litres. 

Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, cap a les sis de la tarda els Bombers seguien treballant per contenir el vessament i han pogut confirmar que s'haurien vessat uns 6.000 litres de gasoil. Segons informen fonts de l'actuació, el gasoil no ha arribat a la riera pròxima al lloc de l'incident. Les mateixes fonts indiquen que les tasques dels Bombers es poden allargar fins a la una de la matinada. Tots els accessos al punt del succés estan tallats. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada