diumenge, 16 de maig del 2021

Manifestació, ahir divendres, en solidaritat amb el poble de Palestina, agredit per les bombes del govern dretà sionista d’Israel, a la rambla de Figueres

Manifestació, ahir divendres, en solidaritat amb el poble de Palestina, agredit per les bombes del govern dretà sionista d'Israel, a la rambla de Figueres 

Es van fer concentracions simultànies a Figueres, Girona i Barcelona, entre altres ciutats 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 15/05/2021.- Segons EMPORDÀ.INFO, la rambla de Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) va ser l'escenari d'una protesta en favor al poble palestí, ahir divendres a dos quarts de sis de la tarda, amb la presència de unes dues-centes persones.  

La gent solidària es va concentrar davant el monument a Narcís Montoriol amb banderes palestines i pancartes com a mostra de suport al poble de Palestina bombardejat pel govern dretà sionista que pateix aquests dies.  

Es van fer concentracions simultànies a Figueres, Girona i Barcelona, entre altres ciutats.  

El missatge de les mobilitzacions solidàries contra els bombardejos sionistes: "Palestina resisteix des de fa més de 73 anys la neteja ètnica, l'apartheid i l'ocupació sionistes i el bloqueig i l'assassinat i destrucció massives a Gaza. Prenguem els carrers!". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada