dilluns, 3 de maig del 2021

La Fundació Salut Empordà registra tres defuncions per covid-19 en una setmana

La Fundació Salut Empordà registra tres defuncions per covid-19 en una setmana 

Ahir dilluns, hi havia 28 persones hospitalitzades a l'Hospital de Figueres i pel que fa el nombre de les persones professionals sanitaris que estan de baixa per haver donat positiu de covid-19, n'hi havia dues 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 03/05/2021.- Segons EMPORDÀ.INFO, la Fundació Salut Empordà va fer públic ahir dilluns, 3 de maig, el balanç d'afectació de covid-19 als seus centres: l'Hospital de Figueres, el Centre Sociosanitari Bernat Jaume de Figueres i l'Àrea Bàsica de Salut.  

En els darrers set dies, s'han registrat tres defuncions de persones malaltes de coronavirus-19, mentre que el nombre de les pacients ingressades s'ha reduït sensiblement. El 26 d'abril, hi havia 31 persones hospitalitzades, mentre que una setmana després, ahir dilluns, n'hi ha 28.  

Pel que fa el nombre de les persones professionals sanitaris que estan de baixa per haver donat positiu de covid-19, n'hi ha dues, una més que fa una setmana. 

D'acord amb les dades facilitades per la Fundació Salut Empordà, des de l'1 de juliol de 2020 els centres de la Fundació Salut Empordà han registrat 1078 casos positius de coronavirus-19. S'han donat 952 altes hospitalàries i s'han produït 113 defuncions.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada