dilluns, 17 de maig del 2021

Impulsen un cribratge a l’alumnat de l'Institut de Llançà per frenar els contagis després d'un macrobotellón

Impulsen un cribratge a l'alumnat de l'Institut de Llançà per frenar els contagis després d'un macrobotellón 

L'última setmana s'han detectat 14 casos nous i actualment l'índex de rebrot a la localitat és de 1.182,35 punts. La velocitat de propagació en els últims set dies és de 2,48.  

El cribratge arriba després que aquest dissabte 15 es fes un macro botellon a la pineda que hi ha davant del pavelló poliesportiu de Llançà 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Llançà (Mar d'Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada) 17/05/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, el Departaments de Salut i Educació de la Generalitat faran un cribratge als alumnes de l'Institut de Llançà (Mar d'Amunt, Albera marítima, Alt Empordà, comtat de Peralada) demà dimarts. Totes les i tots els estudiants que tinguin l'autorització corresponent dels pares hauran de sotmetre's a una prova PCR per tallar els contagis de covid-19 que hi ha al municipi. 

En l'última setmana s'han detectat 14 casos nous i actualment l'índex de rebrot a la localitat és de 1.182,35 punts. La velocitat de propagació en els últims set dies és de 2,48. El cribratge arriba després que aquest dissabte 15 es fes un macro botellon a la pineda que hi ha davant del pavelló poliesportiu de Llançà. 

La Policia Local ha confirmat que té constància de la festa il·legal i fonts veïnals asseguren que es van reunir prop d'un centenar de joves. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada