dijous, 20 de maig del 2021

Els Mossos detenen set persones arrel de la protesta antifeixista a Olot en un acte de Vox

Els Mossos detenen set persones arrel de la protesta antifeixista a Olot en un acte de Vox  

Se'ls acusa de desordres públics per haver-s'hi encarat a la línia policial de l'acte electoral del 10 de febrer del partit d'ultradreta 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Olot (la Garrotxa, comtat de Besalú) 20/05/2021.- Llegim al Diari de Girona que el agents dels Mossos d'Esquadra han detingut avui al matí set persones arrel d'una protesta antifeixista durant un acte de Vox a Olot (la Garrotxa, comtat de Besalú). 

Se'ls acusa de desordres públics per haver-s'hi encarat a la línia policial i atemptats contra els agents de l'autoritat durant l'acte electoral del 10 de febrer del partit d'ultradreta. 

Les detencions són de caràcter tècnic i aniran sortint de l'ABP de la Garrotxa al llarg del dia, segons la policia autonòmica de la Generalitat. 

El mateix dia dels fets, els Mossos d'Esquadra ja van fer un detingut durant la concentració de protesta antifeixista i van denunciar una altra persona per falta de respecte a agents de l'autoritat. 

Unes dues-centes persones van protagonitzar una concentració antifeixista al Firalet d'Olot per intentar evitar l'acte de Vox davant d'un fort desplegament policial amb BRIMO, ARRO, Policia Nacional i Policia Local que ho va impedir. 

Concentració solidària a Olot davant la comissaria dels Mossos 

Arran de les detencions, grups antifeixistes, Alerta Solidària, Arran i la CUP han convocat a la gent a fora de la comissaria d'Olot per donar suport a les persones detingudes.  

La gent concentrada ha declarat que "ens quedem aquí fins que deixin en llibertat a totes les nostres companyes antifeixistes". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada