diumenge, 23 de maig del 2021

Ecologistes en Acció protesta a Begur contra «greus agressions urbanístiques» a la Costa Brava

Un moment de l'acció de denúncia ahir a Begur. | ECOLOGISTES EN ACCIÓ

Ecologistes en Acció protesta a Begur contra «greus agressions urbanístiques» a la Costa Brava 

També van denunciar projectes com l'ampliació del port de Barcelona o de l'aeroport del Prat i van criticar l'actitud de les administracions 

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Biodiversitat 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Begur (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona) 23/05/2021.- Segons un despatx de l'agència EFE,  

Ecologistes en Acció (EeA) ha va reclamar ahir una «acció urgent» per aturar la crisi de biodiversitat i van denunciar diverses agressions urbanístiques a Catalunya amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Biodiversitat.  

Ahir van fer protestes en tres municipis catalans, un d'ells el de Begur (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona), des d'on van denunciar les «greus agressions urbanístiques» a projectes que hi ha a la Costa Brava i que, segons asseguren, afecten a zones emblemàtiques d'alt valor natural. 

D'altra banda, Ecologistes en Acció també van denunciar projectes com l'ampliació del port de Barcelona o de l'aeroport del Prat i van criticar l'actitud de les administracions.  

En un comunicat, també van alertar que la crisi de la biodiversitat se sumi a la climàtica i recorden la importància dels ecosistemes per mantenir la qualitat de vida, i fins i tot, per sobreviure. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada