dissabte, 24 d’abril del 2021

Un escratxe antifeixista gironí per Sant Jordi va expulsar de la Devesa les parades de Vox i del Front Nacional (identitaris catalans)

Un escratxe antifeixista gironí per Sant Jordi va expulsar de la Devesa les parades de Vox i del Front Nacional (identitaris catalans) 

Més de mig centenar d'antifeixistes es planten davant les dues parades amb la pancarta 'Ni per Sant Jordi ni mai' 

MEMÒRIA PROLETÀRIA DEL NORD-EST [Corresponsal] Girona (Gironès) 24/04/2021.- Ahir, en la diada del llibre i la rosa de Sant Jordi hi hagué un nombrós dispositiu de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra vigilant les parades a la Devesa i placa de la Copa de Girona. Aquest dispositiu, finalment durant la tarda, no va poder impedir que un escratxe antifeixista de més de cinquanta persones, segons compte una fotoperiodista de l'agència Europa Press, que va expulsar de la Devesa les parades de Vox i del Front Nacional (identitaris catalans).  

La protesta va tenir lloc a partir de les cinc de la tarda davant la parada de Vox,  fortament custodiada per efectius per agents dels Mossos uniformats i també de paisà. Davant la protesta  antifeixista la militància de Vox, en un clima de tensió i ben parapetats darrera la policia, no volia marxar, tot fent-se la víctima que és la seva tàctica en tots els actes que organitzen, i en un moment donat, un grup de participants de l'escratxe es va moure cap a la parada del Front Nacional, que va acabar amb el material per terra i sense la bandera de Sant Jordi als crits de "feixistes fora dels nostres barris". Passats uns minuts, finalment les i els antifeixistes han aconseguir que els de Vox també pleguessin veles i marxessin. 

La premsa convencional no es fa ressò d'aquesta notícia en les edicions d'aquest dissabte. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada