dimarts, 6 d’abril del 2021

Tres noves detencions per la protesta antifeixista de Vic després de l’acte electoral de Vox

Tres noves detencions per la protesta antifeixista de Vic després de l'acte electoral de Vox 

Els detinguts ja han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d'Osona) 06/04/2021.- Llegim a VilaWeb que Mossos d'Esquadra han detingut tres joves, de 18, 19 i 21 anys, tots ells de Vic (Plana de Vic, Osona, comtat d'Osona), acusats d'un delicte de danys, desordres públics i lesions. Els fets van tenir lloc el 7 de febrer, després de l'acte electoral de Vox a Vic. Els detinguts ja han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs. 

Aquestes tres detencions se sumen a les sis que ja s'han fet. En total, per tant, s'han produït nou detencions i hi ha una desena persona en recerca i captura. Els Mossos desvinculen les detencions de qualsevol ideologia. 

Segons la versió policíaca, durant la protesta antifeixista es van produir diversos accions a la rambla del Passeig i del Carme, a l'estació de Renfe i en un supermercat proper al recinte firal del Sucre. La investigació s'ha fet de manera conjunta entre els Mossos i les policies locals de Vic i Manlleu (Plana de Vic, Osona, comtat d'Osona). 

En concret, a l'estació de tren de Renfe, els aldarulls van provocar danys valorats en 11.400 euros.  

Dues de les detencions es van produir la mateixa nit del 7 de febrer, i quatre més el 9 i 10 de febrer relacionades amb els aldarulls a la rambla del Carme. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada