dijous, 22 d’abril del 2021

Per Sant Jordi, la Declaració d'Independència



Per Sant Jordi, la Declaració d'Independència

Consell per la República Catalana

Hola Miquel Didac! D'aquí unes hores comença la diada de Sant Jordi, festa del llibre, la rosa i la cultura catalana. Malgrat la repressió de l'Estat espanyol, l'exili i els presos polítics, el Consell per la República vol celebrar aquesta data tan especial arreu dels Països Catalans iniciant una de les accions previstes al Pla de Govern del Consell: crear una marca de publicacions pròpia, que tindrà com a objectiu generar continguts en diversos idiomes relatius al procés d'autodeterminació de Catalunya.

Així doncs, aquest 23 d'abril, el Consell ha decidit que la primera publicació sigui el text íntegre que el Parlament de Catalunya, representant la sobirania popular, va proclamar el dia 27 d'octubre de 2017: La Declaració d'Independència de la República catalana.

A més, el text polític es podrà consultar en diferents idiomes. Això ha estat possible gràcies a la feina de diferents voluntaris que n'han fet les traduccions.

Precisament, que la Declaració d'Independència es pugui consultar en una gran varietat de llengües (s'aniran ampliant) és perquè també esdevingui una potent eina diplomàtica enfocada a la comunitat internacional: que ens ajudi a explicar al món que el que vam fer aquell 27 d'octubre del 2017 era legítim, democràtic i pacífic.

Aquesta publicació, com les que vindran, serà de descàrrega gratuïta al web del Consell en totes les seves diferents versions. No té cap objectiu econòmic sinó de fer arribar al màxim de gent possible aquell text refrendat i legitimat l'1 d'octubre del 2017.

Per explicar-nos al món, tots som necessaris. Podeu compartir la Declaració a aquelles persones que considereu en l'idioma que cregueu accedint aquí:

Declaració d'Independència
La República a les teves mans

Milers de catalans i catalanes ja han sol·licitat la targeta de la seva Identitat Digital Republicana amb el seu QR associat. 
Bona diada de Sant Jordi i visca els Països Catalans lliures!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada