diumenge, 18 d’abril del 2021

Obres sense llicència i construcció il·legal d’una pista de pàdel a Tennis Palafrugell

Obres sense llicència i construcció il·legal d'una pista de pàdel a Tennis Palafrugell 

El PSC de Palafrugell denuncia que l'Ajuntament va prendre un paper "passiu" al no aturar les obres 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palafrugell (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona) 18/04/2021.- Segons Ràdio Capital, el PSC de Palafrugell (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona) ha denunciat un seguit d'obres irregulars i sense llicència a les instal·lacions del Tennis Palafrugell, juntament amb la construcció "il·legal" d'una pista de pàdel. El grup municipal del PSC, a l'oposició de l'Ajuntament, assegura que ha denunciat aquestes obres en reiterades ocasions al plenari, afirma que el més greu de tot és "la passivitat i complicitat de l'equip de govern". L'acusen de "no haver aturat les obres" tot i l'existència d'un requeriment de suspensió d'obres. Ara, critiquen que la instal·lació ja està acabada i en funcionament. 

És per això que "valoren portar l'expedient als tribunals", perquè sospiten que es pugui tractar d'un cas de "tracte de favor i de prevaricació administrativa". Així ho explica Juli Fernández, portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Palafrugell. 

L'alcalde del municipi, Josep Piferrer (ERC), assegura que "és completament fals" que hi hagi hagut un comportament passiu per part de l'Ajuntament. Explica que el Consistori sí que va enviar l'ordre d'aturada de les obres i que, ara, ja s'ha iniciat l'expedient d'enderroc. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada