divendres, 23 d’abril del 2021

El PDeCAT demana a la ministra per la Transició Ecològica el "capteniment" pel parc eòlic marí a la badia de Roses

El PDeCAT demana a la ministra per la Transició Ecològica el "capteniment" pel parc eòlic marí a la badia de Roses 

El diputat per la circumscripció electoral gironina Sergi Miquel destaca que "té un impacte claríssim sobre una part molt delicada del litoral gironí" 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Roses (Serra de Rodes, Alt Empordà, comtat de Peralada) 23/04/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, el diputat per la circumscripció electoral gironina Sergi Miquel destaca que "té un impacte claríssim sobre una part molt delicada del litoral gironí". 

El diputat del PDeCAT al Congrés per la circumscripció electoral de Girona, Sergi Miquel, va demanar ahir dijous una compareixença de la ministra per la Transició Ecològica del Govern espanyol, Teresa Ribera, per tal que expliqui el "capteniment" del Ministeri sobre el projecte del parc eòlic marí a la badia de Roses. 

Miquel ha recordat que si el projecte tira endavant dependrà "en bona mesura" del posicionament que tingui la ministra Ribera sobre aquesta infraestructura. Per això vol que expliqui "amb llums i taquígrafs" els detalls del projecte en seu parlamentària. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada