dimarts, 6 d’abril del 2021

Dolors Bassa abans d'entrar a presó del Puig de les Basses: «Que la ràbia i la injustícia les puguem canviar amb fermesa»

Dolors Bassa abans d'entrar a presó del Puig de les Basses: «Que la ràbia i la injustícia les puguem canviar amb fermesa» 

Un centenar de persones que l'han acompanyat al Puig de la Basses del Terrissers fins a les portes de la presó, en una comitiva encapçalada per Pere Aragonès 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 06/04/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, Dolors Bassa ha creuat la porta per tornar a ingressar a la presó del Puig de les Basses, a Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) aquest dimarts poc abans de tres quarts de nou del vespre. Ho ha fet després que el Jutjat de Vigilància Penitenciària revoqués el tercer grau tant de Dolors Bassa com de Carme Forcadell.  

"Que la ràbia, la indignació i la injustícia les puguem canviar amb fermesa. Seguim endavant, no canviarem cap convicció i segur que al final guanyarem", ha dit Bassa en una paraules que ha dirigit al centenar de persones que l'han acompanyat, en una comitiva encapçalada per Pere Aragonès. El vicepresident amb funcions de president de la Generalitat de Catalunya ha llançat un missatge a l'Estat i ha assegurat que mantindran "sempre els ideals de República, independència i justícia social". Pere Aragonès ha alertat l'Estat que no renunciaran a l'amnistia i l'autodeterminació. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada