dimecres, 31 de març del 2021

Presó eludible sota fiança per als dos detinguts ahir pels Mossos en relació amb els aldarulls a Lleida contra l’empresonament del raper Pablo Hasel

Presó eludible sota fiança per als dos detinguts ahir pels Mossos en relació amb els aldarulls a Lleida contra l'empresonament del raper Pablo Hasel 

La causa està oberta pels delictes d'atemptat agents de l'autoritat, desordres públics, resistència i desobediència 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Lleida (Segre, Terres de Ponent) 31/03/2021.- Llegim a VilaWeb que jutgessa ha decretat presó provisional eludible sota fiança de 10.000 euros per als dos detinguts ahir pels Mossos d'Esquadra com a suposats autors de l'atac a dos agents motoritzats de la Guàrdia Urbana de Lleida (Segre, Terres de Ponent) el 16 de febrer, durant la primera nit de protestes a la ciutat per l'empresonament del raper Pablo Hasel. Així mateix, també els acusen d'haver participat en els aldarulls de les nits del 17, el 20 i el 27 de febrer. 

Segons que ha informat el TSJC, la causa està oberta pels delictes d'atemptat agents de l'autoritat, desordres públics, resistència i desobediència.  

Els dos joves, de 27 i 28 anys, veïns de Lleida, han declarat avui al jutjat de guàrdia de Lleida. 

Segons els Mossos d'esquadra, els dos detinguts haurien llençat pedres i llambordes contra línia policíaca, van crear barricades per dificultar el pas dels vehicles i es van enfrontar amb els agents. En l'atac als dos agents motoritzats de la Urbana, un hauria llençat objectes contra una de les motos i una furgoneta del cos policial, i l'altre hauria llençat un objecte contundent contra un policia que li va impactar al pit causant-li una lesió, segon les acusacions dels Mossos. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada