dijous, 25 de març del 2021

Oposició per una pista esportiva a Sant Joan les Fonts

Oposició per una pista esportiva a Sant Joan les Fonts 

El Prat de les Coromines és un pas de fauna i, en tenir el riu a la vora i haver-hi un desnivell important, es corre un risc en matèria de seguretat  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Sant Joan les Fonts (la Garrotxa, comtat de Besalú) 25/03/2021.- Llegim al diari El Punt Avui que al municipi de Sant Joan les Fonts (la Garrotxa, comtat de Besalú), l'equip de govern local (JxCat) i l'oposició municipal (Sant Joan Plural) estan enfrontats per la construcció d'una pista esportiva de caire lúdic. El futur equipament --del qual ja s'han executat els treballs previs de moviment de terres-- estarà situat al Prat de les Coromines, una zona verda dels afores del nucli. L'equip de govern municipal argumenta la conveniència del projecte amb el fet que diversos col·lectius havien reclamat espais d'esbarjo. "Fins ara --han manifestat--, els únics espais de joc que hi havia eren o bé a l'escola Castanyer, que està tancada fora dels horaris lectius, o bé a la pista exterior de les instal·lacions del Club Poliesportiu Santjoanenc. Tot i que alguns saltaven el perímetre per anar-hi el cap de setmana, aquesta pràctica no està permesa."  

L'oposició municipal sosté que el lloc no és l'adient perquè és un paratge emblemàtic, és un pas de fauna i, en tenir el riu a la vora i haver-hi un desnivell important, es corre un risc en matèria de seguretat. Sant Joan Plural ha entrat una instància en què demana que s'aturi el projecte. 

Segons els plans de l'equip de govern municipal, d'aquí a poc s'adjudicaran les obres de construcció. Com que la partida pressupostària ha de sortir d'una modificació de crèdit que actualment es troba en exposició pública, els treballs no es podran encarregar fins que no s'hagin resolt les al·legacions, si se'n presenten. 

La pista tindria una superfície formigonada i estarà equipada amb dues cistelles de bàsquet i dues porteries. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada