divendres, 12 de març del 2021

El Club Nàutic l'Estartit s'oposa al parc eòlic marí de la badia de Roses

El Club Nàutic l'Estartit s'oposa al parc eòlic marí de la badia de Roses 

Aquest projecte, amb un impacte visual i estètic sense precedents, s'ubicaria enfront d'un dels litorals més protegits del nostre territori, envoltat d'espais protegits 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Estartit (Torroella de Montgrí, Baix Ter, Baix Empordà, comtat d'Empúries) 12/03/2021.- Llegim al Diari de Girona que el Club Nàutic l'Estartit s'ha posicionat contrari al parc eòlic marí projectat a la badia de Roses per l'impacte sobre el paisatge i les activitats. 

«Sorpresa i incredulitat perquè es tracta d'un projecte faraònic que suposadament pretén la instal·lació de 82 aerogeneradors de tecnologia offshore, amb una capacitat total de 1000 MW», han manifestat. 252 metres d'altura i 230 d'envergadura, el que consideren són «autèntics monstres marins, amb una altura superior a la torre més alta de la futura Sagrada Família de Barcelona». 

Aquest projecte, amb un impacte visual i estètic sense precedents, s'ubicaria enfront d'un dels litorals més protegits del nostre territori, envoltat d'espais protegits, recorden. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada