dimecres, 3 de març del 2021

600 signantures contra el projecte d'ampliació de la carretera de Siurana

600 signatures recollides per Salvem Siurana

Entre les persones signants contra el projecte d'ampliació de la carretera de Siurana, hi ha gent coneguda com Josep Roca, Núria Esponellà i Jordi Sargatal entre altres que signen 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Siurana (Baix Fluvià, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 03/03/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, diverses persones de diferents àmbits al territori donen suport a un manifest a la plataforma Salvem Siurana amb un manifest que reclama que s'aturi el projecte d'ampliació de la carretera GIV-6219. El document remarca que l'actuació proposada per part de la Diputació de Girona s'ha fet sense el "consens" de les veïnes afectades i dels veïns afectats i que el projecte suposa un "greu atac" al model de vida del poble. 

Entre les gairebé 600 persones sotasignants, hi ha el sommelier i copropietari del Celler de Can Roca, Josep Roca, l'escriptora Núria Esponellà, el naturalista Jordi Sargatal o l'arquitecte d'RCR Arquitectes, Ramon Vilalta, entre d'altres.  

El manifest manté que l'actuació prevista és "absolutament desproporcionada", que tindria greus afectacions paisatgístiques i que la voluntat dels veïns és que es mantingui com fins ara, "amb petites actuacions puntuals". 

També al·leguen que l'ampliació de la carretera suposarà un augment del "tonatge i la velocitat dels vehicles". Una situació que, remarquen, entra en contradicció amb la Llei del canvi climàtic. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada