diumenge, 21 de febrer del 2021

Recollida ahir de signatures per l’amnistia

Recollida ahir de signatures per l'amnistia  

Es va fer en un centenar de localitats del país, entre els quals al Nord-est hi havia Girona, Figueres, Blanes i Santa Coloma de Farners 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Santa Coloma de Farners (les Guilleries, la Selva, comtat d'Osona) 21/02/2021.- Llegim al diari El Punt Avui que Òmnium Cultural va fer ahir una recollida de signatures per l'amnistia i va comptar amb la participació de persones represaliades per haver exercit llibertats i drets fonamentals.  

Es va fer en un centenar de localitats del país, entre els quals al Nord-est hi havia Girona (Gironès, comtat de Girona), Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú), Blanes (la Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) i Santa Coloma de Farners (les Guilleries, la Selva, comtat d'Osona), ciutat aquesta on hi va assistir el president Quim Torra. 

Òmnium Cultural va organitzar una recollida de signatures per l'amnistia i va comptar amb la participació represaliats per l'Estat per haver exercit llibertats i drets fonamentals.  

L'acció va tenir lloc a un centenar de llocs del país, entre els quals hi havia Girona, Figueres, Blanes i Santa Coloma de Farners on hi va assistir el president Quim Torra. Des de l'entitat van assenyalar que la mesura seria "l'inici de la solució del conflicte" i van ressaltar que permetria assegurar que "ningú queda al marge".  

Un dels actes es va fer a Girona, en què hi van participar investigats pels talls a l'AP-7 o per les protestes després de la sentència. Hi va ser present la germana del president Carles Puigdemont, Montserrat Puigdemont, que va destacar com afecta "la repressió" els familiars dels "perseguits". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada