diumenge, 21 de febrer del 2021

Més de 200 persones es manifesten a Girona per l'alliberament de Pablo Hasél i critiquen les càrregues dels Mossos

Més de 200 persones es manifesten a Girona per l'alliberament de Pablo Hasél i critiquen les càrregues dels Mossos 

La manifestació solidària ha recorregut part del Barri Vell 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 21/02/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, més de 200 persones s'han manifestat aquest diumenge al capvespre a la ciutat de Girona reclamant l'alliberament del raper Pablo Hasél i han cridat consignes contra el cos dels Mossos d'Esquadra.  

La marxa solidària l'encapçalava una pancarta amb el lema 'Escac i mat al règim #llibertatHasel'. 

La manifestació ha recorregut diversos punts del Barri Vell i ha passat per la Rambla i el Pont de Pedra mentre repetien frases com "Lluitar, crear Poder Popular", "Els Mossos també són forces d'ocupació", "Canya contra Espanya" o "Girona serà la tomba del feixisme".  

La marxa s'ha acabat sense incidents poc després de les vuit del vespre a la plaça U d'Octubre, el mateix lloc el CDR havia fet la convocatòria. Allà, els manifestants han llegit un manifest reclamant la dissolució de la Brigada Mòbil (Brimo) dels Mossos, la derogació dels articles de la llei que ha portat Pablo Hasel a presó i han anunciat que sortiran cada dia al carrer "fins a acabar amb el règim", en referència a la monarquia borbònica i les seves lleis. 

Segons l'agència, tres dels joves de la concentració han fet esclatar petards de festa a prop de les furgonetes dels Mossos i dels agents del Cos Nacional de la Policia espanyola que custodiaven la seu de la Subdelegació del Govern espanyol a l'avinguda Jaume I.  

Els agents antidisturbis de la Brimo no han intervenir ni han sortit de l'interior dels vehicles.  

Després, poc abans de dos quarts de nou de la nit, el centenar de persones que encara quedaven a la plaça U d'Octubre s'han dissolt. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada