dimarts, 9 de febrer del 2021

L'Escala no celebrarà cap activitat del Carnaval a causa de la pandèmia de covid-19

L'Escala no celebrarà cap activitat del Carnaval a causa de la pandèmia de covid-19 

Enguany no es farà cap activitat per celebrar el Carnaval a l'Escala  

La situació epidemiològica no permet fer ni la tradicional rua, ni les altres activitats relacionades amb la festa  

El risc de rebrot de covi-19 al municipi el dia d'avui és de 310 mentre que ahir era de 332 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 09/02/2010.- Segons Canal 10 Empordà, a causa de la situació creada per la pandèmia de covi-19 els carrers de l'Escala (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries), enguany, no s'ompliran de confeti i música.  

Fa uns mesos ja es va anunciar que aquest any no es celebraria la rua de carrosses i comparses del diumenge de Carnaval. L'aglomeració de gent, tant en les carrosses com en el públic, o a la mateixa nau dels carrossaires, feia impossible poder realitzar aquesta festa de manera sanitàriament segura, tal com demana la situació de pandèmia de covid-19 que viu el país. Per aquest motiu, des de la Comissió de Carnaval i l'Ajuntament escalenc es va decidir no tirar endavant. Amb tot, però, es deixava la porta oberta a poder fer algun tipus d'activitat, bé fos on-line o bé fós presencial amb aforaments controlats. De fet, des de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament i la Comissió de Carnaval, s'estava estudiant la possibilitat de fer una exposició de les disfresses més emblemàtiques de les rues de les edicions passades. Finalment, però, es va desestimar aquesta opció, tenint en compte que la ubicació prevista era a la Sala Polivalent, i aquest espai, finalment, serà utilitzat com a col·legi electoral a les eleccions el diumenge 14 de febrer.  

Així, l'Escala, aquest any no viurà el Carnaval. No es farà cap rua, ni les actuacions infantils. Tampoc el ball de disfresses del dissabte a la nit, ni el dinar de carrossaires, com tampoc el de germanor del dilluns. I tampoc es ballarà a ritme de La Farandola. 

Per la nostra part informem que el risc de rebrot de covi-19 al municipi el dia d'avui és de 310 mentre que ahir era de 332.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada