dijous, 25 de febrer del 2021

L’Ajuntament de Blanes debatrà al ple d’aquest dijous una petició d’indult del raper Pablo Hasél i per a qualsevol altre artista

Concentració de suport a Pablo Hasél de la setmana passada.


















                                                                                Concentració a Blanes de suport a Pablo Hasél de la setmana passada


L'Ajuntament de Blanes debatrà al ple d'aquest dijous una petició d'indult del raper Pablo Hasél i per a qualsevol altre artista condemnat per delictes similars 

Assemblea gironina per decidir sobre les properes mobilitzacions pro llibertat de Hasél 

Comunicats contrarevolucionaris i de suport a totes les forces i cossos policials per part del PSC d'Olot i de Guíxols  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Blanes (la Selva marítima, la Selva).- Llegim al Diari de Girona que el ple ordinari de l'Ajuntament de Blanes (la Selva marítima, la Selva), que tindrà lloc avui, debatrà dues mocions presentades de manera conjunta per Blanes En Comú Podem, Esquerra Republicana de Blanes, i Junts per Blanes. Una d'aquestes és un indult del raper Pablo Hasél. 

La proposta d'acord inclou set punts, el primer dels quals denuncia les sentències polítiques dels tribunals espanyols que posen en entredit les garanties del sistema judicial i la separació de poders que ha de garantir la democràcia. També s'insta al Consell de Ministres que tramiti un indult per Pablo Hasél i per a qualsevol altre artista condemnat per delictes similars. 

Assemblea gironina per decidir sobre les properes mobilitzacions pro llibertat de Hasél 

Segons el Diari de Girona, ahir a la tarda es va celebrar una assemblea a la plaça Josep Pla, de Girona, on hi ha l'Ateneu Salvadora Catà, sobre les properes mobilitzacions a la ciutat pro llibertat del raper Pablo Hásel.  

--
Pintades per la llibertat de Pablo Hasél a la seu del PSC d'Olot.



















                                                                                    Pintades per la llibertat de Pablo Hasél a la seu del PSC d'Olot


Comunicats contrarevolucionaris i de suport a totes les forces i cossos policials per part del PSC d'Olot i de Guíxols  

Llegim al Diari de Girona que el PSC d'Olot (la Garrotxa) denuncia «actes de vandalisme» contra la seu del grup municipal, ubicada al carrer Sant Roc, a prop de la plaça Major. Concretament, van aparèixer diverses pintades a la porta d'entrada i l'aparador del costat del local demanant la llibertat de Pablo Hasél i titllant el Partit dels Socialistes de Catalunya de «còmplices».  

Per tal de donar resposta a aquest acte, el PSC d'Olot va emetre un comunicat oposant-se «frontalment a qualsevol tipus de violència». «En les darreres hores, hem estat testimonis d'atacs intolerables, incívics i totalment fora de lloc», contextualitza el partit referint-se als fet que s'estan vivint en diferents ciutats del territori i també a Olot. 

Tanmateix, el partit condemnen «tot tipus de violència, sigui quin sigui el seu origen» i afegeix que «res no justifica la violència i el vandalisme que s'ha viscut als carrers de Catalunya aquests darrers dies».  

En el comunicat també mostren el seu suport cap als Mossos d'Esquadra, les policies municipals i la resta de forces i cossos de seguretat de l'Estat i rebutgen «qualsevol agressió o forma de violència de la qual siguin víctimes». A més, asseguren que «sempre han defensat» --i «així ho continuarem fent»-- el dret a la manifestació pacífica i a la llibertat d'expressió. 

--
Pintades a l'exterior de la seu municipal del PSC de Sant Feliu de Guíxols.










                                                                                                                                                                          Pintades a l'exterior de la seu municipal del PSC de Guíxols

Per la seva banda, segons Diari de Girona, el PSC d'Olot denunciava «actes de vandalisme» contra la seu del grup municipal per diverses pintades a l'exterior del local, i aquesta setmana, a la seu del PSC a Sant Feliu de Guíxols (Vall d'Aro, Baix Empordà), s'han repetir els mateixos fets. En aquest cas amb una [A] encerclada d'Anarquia. 

Per tal de denunciar-ho, el grup municipal va emetre un comunicat lamentant els «atacs» patits a ambdós municipis i «el que està succeint a diferents ciutats de Catalunya». «És la segona vegada a la nostra ciutat que hem de lamentar i denunciar uns fets així, la llibertat d'expressió mai ha d'anar acompanyada d'insult i la falta de respecte cap a altres formes de pensament i/o ideologia», publicava l'agrupació a la seva pàgina de Facebook. 

Suport a tots els cossos policials 

A la mateixa publicació, el PSC ganxó mostren el seu suport als Mossos d'Esquadra, les policies municipals i la resta de forces i cossos de seguretat de l'Estat i manifesten que «res no justifica la violència i el vandalisme que s'han vist als carrers de Catalunya aquests darrers cinc dies». Tanmateix, asseguren que «continuaran defensant el dret a la manifestació pacífica i a la llibertat d'expressió». 

Per últim, posen en dubte la responsabilitat de les autoritats polítiques del Govern de la Generalitat en funcions per haver «deixat desemparats els cossos de seguretat dels quals en són responsables». «Pensem que l'única via possible és la de la reforma, el consens i el diàleg. En aquest sentit, estarem al costat del govern de l'Estat en les propostes de reforma per a la regulació penal dels delictes relacionats amb la llibertat d'expressió, que entenem que s'han de revisar davant de condemnes com les que hem vist en les darreres setmanes», conclou el comunicat del PSC de Sant Feliu de Guíxols. 


--

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada