dilluns, 22 de febrer del 2021

Intersindical-CSC ha presentat una denúncia a Inspecció de Treball contra l'empresa MC Mutua, doncs les baixes per SARS-CoV-2 s'han de considerar contingències professionals

La Intersindical-CSC ha presentat una denúncia a Inspecció de Treball contra l'empresa MC Mutual, doncs des del 2 de febrer les baixes per SARS-CoV-2 s'han de considerar contingències professionals 

Anuncien que el proper dimecres 24 de febrer, a les 13:30h, diversos afiliats de la Intersindical-CSC es concentraran davant de la seu de l'empresa MC Mutual (carrer Ultònia núm. 13, Girona) 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 22/02/2021.- Llegim al portal Llibertat.Cat que la Intersindical-CSC ha presentat una denúncia a Inspecció de Treball contra l'empresa MC Mutual, que és la responsable de les contingències professionals de l'Institut Català de la Salut. 

Denuncien que MC Mutual està fent cas omís de la normativa que deriva de l'Article6 del Reial Decret-llei 3/2021, de 2 de febrer, conforme al qual les baixes per SARS-CoV-2 s'haurien de considerar contingències professionals. D'aquesta manera, la Intersindical-CSC considera que s'estan vulnerant els drets laborals del personal de Gestió i Serveis que treballa tant a l'Hospital Dr. Josep Trueta com a la Gerència Territorial d'Atenció Primària de Girona. 

La Intersindical-CSC  exigeix que s'esmeni aquesta mala praxi de MC Mutual i que qualsevol baixa laboral per haver contret el virus SARS-CoV-2 sigui considerada com a malaltia professional, amb els efectes temporals retroactius que correspongui, a efecte de les prestacions futures corresponents en cas de seqüeles. 

Per això, a part d'haver presentat la denúncia a Inspecció de Treball, també anuncien que el proper dimecres 24 de febrer, a les 13:30h, diversos afiliats de la Intersindical-CSC es concentraran davant de la seu de l'empresa MC Mutual (Carrer Ultònia núm. 13, Girona).  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada