divendres, 19 de febrer del 2021

El diputat de la CUP-G, Dani Cornellà, agredit i ferit al cap pels Mossos de la BRIMO, amb un fort cop de porra a una orella

Nova nit d'aldarulls a Girona 

El diputat de la CUP-G, Dani Cornellà, agredit i ferit al cap pels Mossos de la BRIMO, amb un fort cop de porra a una orella 

L'alcalde de Celrà es planteja denunciar els fets 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès) 19/02/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, noves barricades i la crema de contenidors han tornat al centre de Barcelona i Girona en la quarta nit de protestes contra l'empresonament de Pablo Hasél. Alguns de les i dels manifestants, ha llançat objectes contra el cordó dels Mossos d'Esquadra.  

Segons ha pogut saber aquest l'agència el diputat cupaire té un cop fort a l'orella que li hauria fet amb la porra un agent de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra durant l'actuació policial al centre de Girona.  

Com a fet destacable de la brutalitat dels Mossos, el diputat electe de la CUP-G per la circumscripció de Girona i alcalde de Celrà (Baix Ter, Gironès), Dani Cornellà, ha hagut d'anar al CAP a ser atès d'un cop al cap quan feia una mediació durant una detenció en la manifestació solidària de Girona. La CUP-G ha fet pública una protesta contra els Mossos i considera que es tracta d'una brutal agressió policial.  

Dani Cornellà es planteja l'opció de denunciar judicialment els fets. A més de Dani Cornellà una segona persona també ha resultat ferida. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada