dijous, 18 de febrer del 2021

Concentracions celebrades dimarts pro llibertat Pablo Hasél a la Bisbal, Palamós, Palafrugell, Guíxols i Torroella de Montgrí

Les concentracions pro llibertat Pablo Hasél al Baix Empordà 

La detenció i empresonament dimarts de Pablo Hasel van provocar que milers de persones sortissin als carrers dels Països Catalans, l'Estat espanyol, Europa i Amèrica, també al Baix i Alt Empordà  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palafrugell (Gavarres, Baix Empordà) 17/02/2021.- A més de la plaça de l'Ajuntament, a Figueres (la Garriga, Alt Empordà) Ràdio Capital informa de les concentracions al Baix Empordà pro llibertat del raper maoista (m-l) lleidatà, ara nou pres polític català, Pablo Hasél. 

Pablo Hasel va ser detingut el dimarts i traslladat a la presó de Ponent de Lleida (Segrià, Terres de Ponent). En contra del seu engarjolament per motius clarament polítics, s'han organitzat concentracions arreu dels Països Catalans, també a nivell d'Estat espanyol, Europa (com a Grècia) i Amèrica (com el Perú i altres nacions). I el Baix Empordà no en va ser una excepció, ja que desenes de persones es van agrupar a diferents municipis per exigir la llibertat del cantautor de Lleida.  

Al Baix Empordà: música i denúncia 

A la Bisbal d'Empordà (Gavarres, Baix Empordà) la concentració solidària va començar amb música de Hasél sonant a la Plaça Major. Tot seguit, es va procedir a llegir un manifest. 

També hi va haver manifestacions a Palamós (Gavarres mar, Baix Empordà), amb una concentració d'un centenar de persones a la plaça de l'Ajuntament, on es va llegir un manifest; a Palafrugell (Gavarres, Baix Empordà) durant la concentració sembla que es cremà una bandera monàrquica espanyola; a Sant Feliu de Guíxols (Vall d'Aro, Baix Empordà) concentració igual que a Torroella de Montgrí (Baix Ter, Baix Empordà). 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada