diumenge, 21 de febrer del 2021

Ahir dissabte al capvespre hi va haver una nova mobilització a Girona a favor de Pablo Hasél

Ahir dissabte al capvespre hi va haver una nova mobilització a Girona a favor de Pablo Hasél  

Va tenir lloc a la Plaça U d'Octubre i a l'avinguda Jaume I  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès) 21/02/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, un centenar de joves manifestants es van concentrar a Girona ahir dissabte al capvespre cridant consignes per la llibertat de Pablo Hasel i van tallar l'avinguda Jaume I durant uns vint minuts.  

A la ciutat no s'havia fet cap convocatòria de concentració o manifestació solidària. La última era la que havia fet el CDR a les quatre de la tarda davant els jutjats, on passaven a disposició els dos detinguts pels aldarulls del divendres. 

Però tot i això, diversos grups, sobretot de joves, es van concentrar a la plaça U d'Octubre a partir de les set. Al cap d'una hora, la gent aplegada va cridar consignes contra el cordó policial que custodiava la seu de la Subdelegació del Govern espanyol a Girona i després, mentre era seguida per les furgonetes de la Brimo, va anar amunt i avall de l'avinguda Jaume I fins a acabar desviant-se pel carrer Nou. Després del Pont de Pedra, cap a les nou del vespre, es van dispersar. A les 10 hi ha toc de queda, cosa que limita l'horari per manifestar-se.  

Segons l'agència, no s'han registrat incidents i de fet, els Mossos d'Esquadra no han arribat a actuar en cap moment. Com a molt, alguns manifestants han arribat a bolcar dos contenidors de locals de restauració i els han situat al mig de l'avinguda Jaume I. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada