dimecres, 27 de gener del 2021

Segons informà TV Costa Brava, un brot de covid-19 originat a l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni contagia onze persones

Segons informà TV Costa Brava, un brot de covid-19 originat a l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni contagia onze persones 

L'oposició municipal critica la falta de transparència de l'actual equip de govern municipal, ja que la informació, segons afirmen, ha sortit a la llum gràcies a la gent del poble 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Calonge i Sant Antoni (Gavarres mar, Baix Empordà, comtat de Girona) 27/01/2021.- Llegim al Diari de Girona que brot de coronavirus-19 contagia cinc treballadors de l'àrea de Cultura, Ensenyament, Joventut, Igualtat i Festes de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni (Gavarres mar, Baix Empordà, comtat de Girona), segons va avançar TV Costa Brava i ha pogut confirmar Diari de Girona. Com a conseqüència, sis contactes estrets d'aquests treballadors també s'han contagiat i per tant en total el brot ha originat onze casos de poca gravetat. 

Segons fonts del consistori, l'àrea de Cultura està situada a la plaça Major, en unes dependències no annexes a l'edifici de l'Ajuntament i, per tant, no es té constància que hi hagi més treballadors contagiats. 

D'altra banda, aquesta àrea està formada per set treballadors i els dos restants estan aïllats en quarantena preventiva. És per això que l'edifici està tancat al públic fins que les treballadores i els treballadors puguin retornar a la feina de manera presencial.  

Segons l'Ajuntament, un cop tornin s'aplicarà un sistema de teletreball combinat amb el presencial a partir de grups bombolla «per evitar situacions com la que s'ha produït». Fins ara feien treball presencial per la necessitat de l'atenció al públic i reunions amb diverses entitats. 

Segons va explicar TV Costa Brava, l'oposició municipal afirma que hi podria haver més contagis a altres àrees, així com diversos casos d'aïllament domiciliari. En la mateixa línia, critiquen la falta de transparència de l'actual equip de govern municipal, ja que la informació, segons afirmen, ha sortit a la llum gràcies a la gent del poble.  

Tanmateix, des del consistori neguen que el brot hagi afectat altres departaments. 

Esquerra Republicana de Catalunya i Avancem, integrants i socis de l'anterior govern municipal calongí, posen de manifest la seva gestió de la pandèmia de covid-19, quan van apostar per combinar el teletreball i la presencialitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada