dissabte, 16 de gener del 2021

Manifestació aquest dissabte també a Perpinyà contra la Llei Sécurité Globale

Manifestació aquest dissabte també a Perpinyà contra la Llei Sécurité Globale 

Amb el lema "Ne laissons pas s'installer un Etat policier!" 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Perpinyà (Plana de Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló) 16/01/2021.- Llegim al diari rossellonès L'Indépendant que a Perpinyà (Plana de Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló) una vegada més les i els manifestants han respòs aquest dissabte a la crida a nivell d'Estat francès exigint la retirada total del  projecte de llei Sécurité Globale.  

Aquesta tarda "Les lois sécuritaires sont faites pour nous faire taire!" i "Non, non, non à l'Etat policier" han estat els lemes més repetits en la manifestació de mil persones d'aquest dissabte des de la plaça de la Victòria (el Castellet de Perpinyà), passant per la plaça Rigaud abans d'acabar sota les finestres de la Prefectura dels Pirineus Orientals. 

"Un régime autoritaire est en marche dans ce pays", adverteix Anne Gaudron en nom del Collectif 66 Stop Loi Sécurité globale. Ella és  explícita: "Le gouvernement a pris les décrets ESAP, PASP et GIPASP autorisant le fichage de manifestants après les avoir interrogés sur leurs opinions religieuses, syndicales, médicales. En organisant la surveillance de l'espace public par des drones et des caméras piétons. Donc en installant des lois répressives en pleine pandémie. C'est une fuite en avant liberticide. Ne laissons pas s'installer un Etat policier!".   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada